Forma 1 játékok

Gyermekek híres versenyautó rajongó most lehetősége van arra, hogy kipróbálja a forma 1 játékok, akkor felfedezni, mi a szép és könnyen meghajtó versenyautók gombokkal vagy az egér.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Grand Extreme Racing
Grand Extreme RacingGrand Extreme Racing

Forma 1 játékok

Gyermekek híres versenyautó rajongó most lehetősége van arra, hogy kipróbálja a forma 1 játékok, akkor felfedezni, mi a szép és könnyen meghajtó versenyautók gombokkal vagy az egér. Fiúk autók szerelmesei a lehetőséget, hogy bemutassa a készségek és felfedezni néhány játékok játékosok amely lehetővé teszi számukra, hogy fejlesszék ügyesség, vezethetőség és reakciókat.

A gyűjtemény a forma 1 játékok lesz ingyenesen elérhető. Játékaink világos útmutatást az elején, de a játék során, és segít, kirovó egyik szintről a másikra. Olvassa el az utasításokat gondosan előkészíti az ujjait, hogy számítógép kulcsok, vagy az egérrel, szemét a képernyőre, és fordítsa kaland nevezett Formula-1-illesztőprogramok szakemberek végigvezeti az utcákon, a Grand Prix, megtanulják, hogy autót egy versenyre F1 pálya időnként. Ez a lehetőség, hogy kihívást jelent a barátaidat, hogy egy különvonat autó a Forma-1 és szórakozni együtt felfedezni, aki gyorsabb, aki elsajátította a jobb versenyautó.