A "CobraZ. io" játék remek időtöltést kínál. Felvehet egy virtuális fegyvert, és harcolhat más játékosok ellen a világ minden tájáról. A kiváló grafika jó hangokkal párosulva egy egész kocsi kiváló hangulatot kölcsönöz. Itt tetszés szerint testreszabhatja karakterét. A csaták különböző térképeken zajlanak majd, így az első alkalmat a helyszínek felfedezésével kell tölteni. Általános szabály, hogy minél jobban ismeri a terepet, annál könnyebben nyerhet. A játék képes menteni az előrehaladást, de ehhez be kell jelentkeznie vagy létre kell hoznia egy fiókot. Alternatív megoldás a vendégként való játék, de a "CobraZ. io" játék közben megszerezhető karakterszintek és fegyverek elvesznek. Készen áll a kezdésre? Csatázni!

Adja meg a játék nevét, és győzze le az összes ellenséget. Próbáljon meg minden módot játszani, amit a játék kínál. Tudja meg, melyik módot szereti a legjobban: csapatjáték, fegyvermód, szabad háború, zászló elfoglalása és egyebek. Mint látható, a tartomány meglehetősen nagy. A csatákban elért győzelmekért érmében járó jutalom jár. Fegyverek, ruhák vásárlására költheti, és vesz egy zsákmánydobozt is. Abszolút mindent el tud dobni, ami a játékban van. Az ilyen dobozok ára: 1000, 2500 és 5000 érme. Próbálj szerencsét, hirtelen kapsz valami érdemlegeset.

A harc előtt válaszd ki a képességeidet: páncél, sebesség, leejtés és elsősegély-készlet. Harc közben próbálja meg eltalálni az ellenséget a fej területén. Mozogj a térképen és játssz a fedezékből, vagy bújj el a bokrok közé. Az Ön feladata, hogy minél több ellenfelet megöljön anélkül, hogy meghalna.

Cobraz io a válogatott .io Játékok.