A "CobraZ. io" játék remek időtöltést kínál. Felvehet egy virtuális fegyvert, és harcolhat más játékosok ellen a világ minden tájáról. A kiváló grafika jó hangokkal párosulva egy egész kocsi kiváló hangulatot kölcsönöz. Itt tetszés szerint testreszabhatja karakterét. A csaták különböző térképeken zajlanak majd, így az első alkalmat a helyszínek felfedezésével kell tölteni. Általános szabály, hogy minél jobban ismeri a terepet, annál könnyebben nyerhet. A játék képes menteni az előrehaladást, de ehhez be kell jelentkeznie vagy létre kell hoznia egy fiókot. Alternatív megoldás a vendégként való játék, de a "CobraZ. io" játék közben megszerezhető karakterszintek és fegyverek elvesznek. Készen áll a kezdésre? Csatázni!

Adja meg a játék nevét, és győzze le az összes ellenséget. Próbáljon meg minden módot játszani, amit a játék kínál. Tudja meg, melyik módot szereti a legjobban: csapatjáték, fegyvermód, szabad háború, zászló elfoglalása és egyebek. Mint látható, a tartomány meglehetősen nagy. A csatákban elért győzelmekért érmében járó jutalom jár. Fegyverek, ruhák vásárlására költheti, és vesz egy zsákmánydobozt is. Abszolút mindent el tud dobni, ami a játékban van. Az ilyen dobozok ára: 1000, 2500 és 5000 érme. Próbálj szerencsét, hirtelen kapsz valami érdemlegeset.

A harc előtt válaszd ki a képességeidet: páncél, sebesség, leejtés és elsősegély-készlet. Harc közben próbálja meg eltalálni az ellenséget a fej területén. Mozogj a térképen és játssz a fedezékből, vagy bújj el a bokrok közé. Az Ön feladata, hogy minél több ellenfelet megöljön anélkül, hogy meghalna.

Cobraz io a válogatott .io Játékok.
Multiplayer jatekokMultiplayer jatekok
Kigyos JátékokKigyos
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Tankos JátékokTankos
Háborús JátékokHáborús
Akció JátékokAkció
GTA JátékokGTA
Lövöldözös Játékok 3DLövöldözös 3D
Street Fighter JátékokStreet Fighter
Counter Strike játékokCounter Strike játékok
Túlélős játékokTúlélős játékok
Pixel játékokPixel játékok
MMORPG játékokMMORPG játékok