26
8,8 / 10

Endless Siege

Tower Defense

A zombi bázis védelmeA zombi bázis védelmeKitty Tower DefenseKitty Tower DefenseTower Defense ClashTower Defense ClashVera Towers 2Vera Towers 2Pirate DefensePirate DefenseHeroes of MythsHeroes of MythsZombie Duck: Tower DefenceZombie Duck: Tower DefenceCursed TreasureCursed TreasureHunted Wolf DefenseHunted Wolf DefenseCrusader DefenceCrusader DefenceRoyal Offense 2Royal Offense 2Mentsd meg a KirályságotMentsd meg a KirályságotLego Knights of NovelmoreLego Knights of NovelmoreA Medvetestvérek kalandjai megvédik a homokváratA Medvetestvérek kalandjai megvédik a homokváratZ-RaidZ-RaidRaid Heroes: Sword And MagicRaid Heroes: Sword And MagicKnight Tower DefenseKnight Tower DefenseTiny Blues Vs Mini RedsTiny Blues Vs Mini RedsVédd meg a szörnyek faluVédd meg a szörnyek faluClash Of Warlord OrcsClash Of Warlord OrcsVédd a tróntVédd a tróntPlants vs ZombiesPlants vs ZombiesLike A KingLike A KingNövények Vs zombik 2Növények Vs zombik 2Swampy AssaultSwampy AssaultCastle Defense OnlineCastle Defense OnlineClash of KingdomClash of KingdomHóemberek Robbanás az Északi-sarkonHóemberek Robbanás az Északi-sarkonGolden LegendGolden LegendResist The WarcraftResist The WarcraftTankwars.ioTankwars.ioBreaking the BankBreaking the BankCursed Treasure Level PackCursed Treasure Level PackDynamons 5Dynamons 5Conflict of NationsConflict of NationsGolden LegendGolden LegendFunny Battle Simulator 2Funny Battle Simulator 2JacksmithJacksmithFive NationsFive NationsTerritory WarTerritory WarBattle Towers: StrategyBattle Towers: StrategyCrusader Defence: Level PackCrusader Defence: Level PackDynamons 4Dynamons 4Mentsd meg a KirályságotMentsd meg a KirályságotSquid Game HookSquid Game HookTop Guns IOTop Guns IOPixel Smash DuelPixel Smash DuelMy Huggy Wuggy Pet MergeMy Huggy Wuggy Pet MergeMy Mini CityMy Mini CitySkeleton HunterSkeleton HunterSwampy AssaultSwampy AssaultNövények Vs zombik 2Növények Vs zombik 2Castle Defense OnlineCastle Defense OnlineChaotic GardenChaotic GardenRaid Heroes: Total WarRaid Heroes: Total WarLego: Novelmore Tower DefenseLego: Novelmore Tower DefenseArcher Peerless.ioArcher Peerless.ioMerge to BattleMerge to BattleTank Battle HtmlTank Battle HtmlBillion MarbleBillion Marble1941 Frozen Front Strategy1941 Frozen Front StrategyClash Of WarriorsClash Of WarriorsDuo Vikings 2Duo Vikings 2Super PenguboySuper PenguboyMy Shopping Mall - Business ClickerMy Shopping Mall - Business ClickerHappy Boss Pull PinHappy Boss Pull PinFortress Defense 2Fortress Defense 2 The Household The HouseholdClash of OrcsClash of OrcsKingdom of PixelsKingdom of PixelsWarzlolWarzlolDiabloDiabloSquid TowerSquid TowerMafia Trick & Blood 2Mafia Trick & Blood 2Cursed Treasure 2Cursed Treasure 2Might and MonstersMight and MonstersWhat The Hen!What The Hen! Battle of Mighty Dragons Battle of Mighty DragonsPirate DefensePirate DefenseBattle Of TanksBattle Of Tanks

Az Endless Defense egy addiktív, végtelen toronyvédelmi játék, napi új térképekkel és lenyűgöző grafikákkal. Az Ön feladata, hogy megvédje kastélyát és elhárítsa a bejövő ellenségek összes hullámát. Ehhez a játéktéren kell elhelyeznie védelmi berendezéseit, például: íjász torony, tűz nyíl torony, ágyú torony és lassú! Minden épülettípus külön pénzösszegbe kerül, de mindegyik különböző módon működik. Csak kezdj el játszani, és próbáld elhárítani az összes ellenséges hullámot, bár nagyon nehéz lesz. A játék neve önmagáért beszél, a játék végtelen lesz, ami azt jelenti, hogy nem fogja tudni megvárni a menetelő ellenségek végét. Csak addig játszhatsz, amíg veszítesz. Az egyetlen cél a lehető legtöbb pont megszerzése és a legmagasabb eredmény felmutatása! Játssz és állítsd be a rekordodat!

Hogyan kell játszani?
Helyezze tornyait a pálya szélére, mint például az ágyú, a ballista, a fáklya és az időmetsző ágyúk, hogy védekezzenek az orkok és a szörny ellenségek végtelen támadásaival szemben! Minden nap egy új kártya vár rád, és nagyon klassz! A játék számos finom stratégiával és interakcióval rendelkezik, különböző ellenségekkel és toronyfrissítésekkel rendelkezik. Előfordul, hogy egy fegyvert rossz helyre telepítenek vagy néhány üres műveletet hajtanak végre, és egy pillanat alatt elveszíti a játékot. Tehát ne essen kétségbe, csak kezdjen el játszani a kezdetektől, fejlessze ki személyes módszertanát és stratégiáját a legerősebb védelem felépítéséhez és az ostrom korlátlan ideig tartásához. Sok szerencsét!

Endless Siege a válogatott Tower Defense Játékok.
Controls
×