Itt az ideje, hogy az űr úttörője legyél a "Mars Tomorrow" játékban!

Anyabolygónk, a Föld eljutott arra a pontra, hogy minden, csak nem lakható. Az emberiség kifosztotta az utolsó létező erőforrásokat, és az egykori Kék Bolygó szürke golyóvá változott. Az életkörülmények napról napra rosszabbak, és az oxigént mérgező gázok váltják fel.

A Mars Vörös Bolygó néven ismert, de ez megváltozik a „Mars Tomorrow”-ban. Belakod az ellenséges bolygót, és elkezded zöld és lakható hellyé változtatni. A terraformálás lehetővé teszi, hogy fenntartható gazdaságot fejlesszen ki, és új lakóhelyet hozzon létre, amelyet hamarosan otthonnak hívnak.

Ön egy bátor űrúttörő szerepét vállalja – csatlakozva valódi játékosok millióihoz. Együtt az emberiség utolsó reményévé válsz, és hatalmas közlekedési hálózatot építesz fel a Marson. Tud legyőzni minden akadályt, döntő döntéseket hozni, és minden szükséges erőforrást időben átad? Próbáljon szerencsét marslakóként, és vezesse ma a „Mars Tomorrow” nevű, kihívásokkal teli települési projektet!

A Mars Tomorrow egy többplatformos játék, amely játszható böngészőjében, valamint iOS- és Android-eszközén. Ezenkívül van egy letöltő kliens is, amellyel közvetlenül a számítógépére telepítheti a játékot.

Más játékosokkal népesíted be a Marsot, és minden egyes cselekedeted hatással van a Mars gazdasági rendszerére és az összes többi játékosra. Játékostársaid tevékenysége az Ön gazdasági rendszerére is hatással van. Kapcsolattartási és együttműködési lehetőségek széles skálája áll az Ön rendelkezésére.

Egy céhben lehetőséged nyílik gazdasági birodalmat építeni más játékosokkal együtt. Megfigyelheti más játékosok útvonalait, és saját taktikáját játékostársai, valamint versenytársai taktikájához igazíthatja. Három különálló rangsorban versenyezhetsz egyéni játékosként, valamint céhként és kolóniaként a többi játékossal a Marson.

Mars Tomorrow a válogatott MMORPG játékok.