A Battle for the Galaxy egy platformon átívelő MMO stratégiai játék, amely az űrben játszódik. A legismertebb sci-fi RTS-játékok inspirációja alapján elég erősen kell felépítenie és bővítenie bázisát és katonai erejét ahhoz, hogy megtámadja ellenségeit, kifosztja erőforrásait, megvédje bázisát és érmeket szerezzen. Magával ragadó 3D látvány és nagyszerű zene révén kiváló választás az ingyenes böngészőalapú játékhoz.
Harc a Galaxisért
A Battle for the Galaxy ideális azoknak a játékosoknak, akik szeretnek epikus bolygóvárakat építeni, és elég erős erők ahhoz, hogy másodpercek alatt elpusztítsák a hatalmas ellenzéki településeket. Ez a rendkívül szórakoztató játék ingyenesen játszható közvetlenül a webböngészőben - nincs szükség regisztrációra! Legyen parancsnok, és uralkodjon sztárflottáján.

Építkezés
Egy erőteljes galaktikus flotta felépítéséhez stabil alapra van szükség. Vagyonának védelmét ugyanolyan komolyan kell venni, mint a támadást. Több mint 20 épületet kell felépíteni és frissíteni a Battle for the Galaxy-ban. Bázisának védelme érdekében falakat, bunkereket, tesla tornyokat és más, futurisztikus fegyveres védekezéseket építhet, hatalmas hatásokkal.

Különféle katonai épületek kínálják képességeinek fejlesztését és fejlesztését. Például a Tech Lab új technológiákat fejleszt ki annak érdekében, hogy csapatai több robbanóerőt kapjanak támadáskor. Hozzon létre egy vállalati központot, és akkor jelentkezhet egy vállalathoz, ahol közvetlenül a vállalattól kérhet erőket. Nem csak katonákat kérhet, hanem több lendületet is kap, hogy felgyorsítsa a játékban való előrehaladást.

Csaták
A csaták a fejlődés kulcsa, és addiktívan szórakoztatóak a részvétel. A többi játékossal való küzdelem nem csak növeli a szintedet, hanem egyúttal lehetőséget kínál Titánjuk betakarítására is, amely a Galaxy for Galaxy csatában elengedhetetlen pénzneme. A titánt a bázisa körüli raktárépületekben tárolhatja.

Battle for the Galaxy a válogatott Multiplayer jatekok.