A "Among Us.io" játékban szédítő űrkalandot találsz vicces űrhajósokkal együtt. Itt egy űrhajóst kell egész tömeggé alakítani! Hihetetlenül hangzik, nem? Hatalmas hadsereggé akarja alakítani a Starpaserjét? Akkor üdvözöljük a Starp.io oldalon! A játék egy űrhajó fedélzetén zajlik.

Hogyan kell játszani?
Eleinte a karaktered vörös áruló lesz. Ahhoz, hogy új bőrt vásároljon egy űrhajós számára, bizonyos mennyiségű aranyat kell felhalmoznia. Az arany segítségével szivattyúzhatja közönségének képességeit: növelje a tömeg a rajtnál, növelje a sebességet, esélyt kapjon egy kettős klónra és több klónt vegyen fel, ha megölik. A játék egy fordulóból áll, amely két percig tart. Ez idő alatt a játékosnak össze kell gyűjtenie a legnagyobb tömeget, és először a felső rókában kell részt vennie. Étel után kutatva körbe kell futnia a hajó fő rekeszében.

Eleinte a sereged egy fő imádorból és két kis űrhajósból áll. Gyűjtsön hamburgert, üdítőt, virslit, coca colát, fagylaltot és mini kisállat-bónuszokat a tömeg növelése érdekében. Ha elég nagy a tömeged, megtámadhatod az ellenségeket és beszervezheted közöttük a közönséget. Gyűjtsd össze a legnagyobb hadsereget a hajón, és légy vezető! Élvezze a játékot és sok sikert!

Among.io a válogatott Among Us Játékok.