×
196
Smashers.io
.io
Smashers.io
Chompers.ioChompers.ioShark Attack.ioShark Attack.ioSnowball.ioSnowball.ioSlither Dragon ioSlither Dragon ioDarkNova.ioDarkNova.ioDynast.ioDynast.io1v1.lol1v1.lolCrazysteve.ioCrazysteve.ioDragons.roDragons.roDoomz.ioDoomz.ioClash Blade IOClash Blade IOToilet FightToilet FightTyran.ioTyran.ioZlap.ioZlap.ioGolfRoyale.ioGolfRoyale.ioGartic.ioGartic.ioFields Of FuryFields Of FuryRaid.landRaid.landAlien Invaders.ioAlien Invaders.ioCarHit.ioCarHit.ioPixelForces.ioPixelForces.ioCarfight.ioCarfight.ioDeeeep.ioDeeeep.ioBrawlGuys IOBrawlGuys IOZombieHunter.IOZombieHunter.IOSwordz.ioSwordz.ioPaperanimals.ioPaperanimals.ioPaper.io 2Paper.io 2Skribbl.ioSkribbl.ioJamir ioJamir ioAbdominal SurgeryAbdominal SurgeryZombiecraftZombiecraftSanta HaircutSanta HaircutBaba Hazel és papagájBaba Hazel és papagájHury.ioHury.ioMinecraft Steve Hook AdventureMinecraft Steve Hook AdventureWillow PondWillow PondKaticabogár csodálatos hősnő a kórházbanKaticabogár csodálatos hősnő a kórházbanWhat a Leg 2 PlayerWhat a Leg 2 PlayerImpostor Rescue OnlineImpostor Rescue OnlineBen 10 Omniball BattlesBen 10 Omniball BattlesLifetime RunLifetime RunKeresse meg a Minecraft különféle képeitKeresse meg a Minecraft különféle képeitAngela Insta Fashion StoriesAngela Insta Fashion StoriesKitty CatsKitty CatsToca Life: SchoolToca Life: SchoolCinema Panic 2Cinema Panic 2Super Wings JigsawSuper Wings Jigsaw Craft World Craft WorldMentsd meg a KirályságotMentsd meg a KirályságotBus & Subway SurfersBus & Subway SurfersAmong Us: Who is Impostor?Among Us: Who is Impostor?Marie Become a MommyMarie Become a MommyPixel Car Crash Demolition V1Pixel Car Crash Demolition V1Bffs Fall Fashion TrendsBffs Fall Fashion TrendsSweet Baby Girl Summer CleanupSweet Baby Girl Summer CleanupVera Towers 2Vera Towers 2Pet Trainer DuelPet Trainer DuelSuper Titans Go Teen GamesSuper Titans Go Teen GamesWonderland Cake MakerWonderland Cake MakerWormate SweetnessWormate SweetnessSportfutball Ronaldo fejévelSportfutball Ronaldo fejévelLego Friends: Heartlake RushLego Friends: Heartlake RushSonic The Hedgehog 2Sonic The Hedgehog 2Car Eats Car: Sea AdventureCar Eats Car: Sea AdventurePaddington főz palacsintákat a családi reggelirePaddington főz palacsintákat a családi reggelirePolice Panda RobotPolice Panda RobotLOLBeans.ioLOLBeans.ioAmong Us Tojás meglepetésekkelAmong Us Tojás meglepetésekkelPixel Hunting.IOPixel Hunting.IOTroll MartTroll MartThe Tom and Jerry Show: Cheese DashThe Tom and Jerry Show: Cheese DashTom és Jerry: Tuffy és Jerry sajtokat gyűjtenekTom és Jerry: Tuffy és Jerry sajtokat gyűjtenekTemple of the Monkey BirdTemple of the Monkey BirdTenisz bajnokság a Cartoon Network karakterekTenisz bajnokság a Cartoon Network karakterekMonster School vs Siren HeadMonster School vs Siren HeadBaby Hazel nyúlápolásBaby Hazel nyúlápolásNoob vs Pro: Stick WarNoob vs Pro: Stick WarAdventure Time LavinaAdventure Time LavinaPizsihősök: Starlight SprintPizsihősök: Starlight Sprint

A Smashers.io egy új szórakoztató io-játék, ahol egy HATALMAS kalapáccsal felfegyverkezve lépsz be a harci arénába. Smash az összes ellenséget! Nyerj és vegyél részt a következő, nehezebb és erősebb csatákban! A szabályok még soha nem voltak ilyen egyszerűek: csak zúzd össze a többi harcost, és ne üsd el! Az utolsó io túlélő lesz a győztes!

Mielőtt a csatatérre indulna, össze kell kapcsolnia 2 véletlenszerű objektumot, hogy új, egyedi hőst hozzon létre. Először csak egy karakter lesz elérhető. Hamarosan azonban animációs sorozatok, filmek és képregények népszerű karaktereinek egész csapatát felszabadíthatja, köztük: Deadpool, Robocop, Wolverine, Amerika Kapitány, Superman és még sokan mások. Egy kis arénában találod magad, ahol a lehető legtöbb ellenfelet kell megpecsételned nehéz kalapácsoddal. Ez lehetővé teszi, hogy gyorsan növekedjen a méret, és jelentős előnyre tegyen szert más versenytársakkal szemben. A csata addig tart, amíg már csak egy túlélő marad. Nyerj meg minden csatát, és szerezz aranyat, hogy új fegyvereket szerezhess. Előtted van 8 lenyűgöző helyszín, mint például: egy téli erdő, egy sivatag, egy temető, egy lakatlan sziget az óceán közepén és sok más színes térkép. Pörgesd meg a szerencse kerekét, és kapj napi bónuszokat a játékba való belépéshez!

Smashers.io a válogatott .io Játékok.
Multiplayer jatekokMultiplayer jatekok
Kigyos JátékokKigyos
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Tankos JátékokTankos
Háborús JátékokHáborús
Akció JátékokAkció
GTA JátékokGTA
Lövöldözös Játékok 3DLövöldözös 3D
Street Fighter JátékokStreet Fighter
Counter Strike játékokCounter Strike játékok
Túlélős játékokTúlélős játékok
Pixel játékokPixel játékok
MMORPG játékokMMORPG játékok