Catac.io - A betolakodók mindenhol vannak, meg kell ölni őket a késeddel. Fejlessze késeit, és szabaduljon meg minden betolakodótól.

A Catac.io oldalon ismét harcolni fogsz az árulkodók ellen, de ezúttal macskacsata egy űrben! Betolakodók vannak mindenhol, meg kell ölni őket a késeddel, mielőtt késő, és meg fognak ölni! Készen állsz erre az egyedülálló küzdelemre? Sok sikert a túléléshez!

A macskák a legaranyosabb állatok, de valamit tudnod kell! Ha feldühítik őket, senki sem állíthatja meg őket! A behatolók az árnyékban rejtőznek; meg kell ölni őket a késeddel, mielőtt túl késő lenne, és megölnek! Készen áll arra, hogy megmutassa nekik, ki a legerősebb macska? Ezután írja be a nevét, és kattintson a lejátszás gombra a játék elindításához. Mivel ez egy többjátékos játék, a világ minden táján más játékosokkal fogsz játszani. Kövesse a ranglistát a képernyő bal felső részéből, de jobb, ha nyitva tartja a szemét! Célja, hogy több pontot és ölést szerezzen, mint az ellenfelek. Amint belép az arénába, kezdje el keresni a következő áldozatot. Amit meg kell tennie, hogy megközelítse az ellenfeleket, miközben a kését tartja. Meghalnak, ha hozzáérnek a késedhez. Észben tart! Meg is halhat, ha hozzáér az övékhez. A bal egérgomb lenyomásával futtatható. Ne feledje, hogy az erőnlét nem viszonylag magas a harc elején. Ezért érdemes figyelni a képernyő alján található szintsáv fölötti erőnléti sávra. A szinttel feljebb meg kell ölni a macskákat. Az állóképessége javul, ha szintet lép. Sok szerencsét!

Több ilyen játékot szeretnél játszani? Ha igen, tegye meg a különböző kihívásokat az ingyenes és online multiplayer játékok gyűjteményében.

Vezérlők

  • Használhatja az egeret ezen a játékon.

Jellemzők

  • Online multiplayer játékmenet
  • Új bőrök, háziállatok és sapkák
  • Szép 2D-s grafika
  • Intuitív vezérlések

Fejlesztő

  • A Grinding Games fejlesztette a Catac.io szoftvert

Kiadási dátum

  • 2021. március 23
Catac io a válogatott .io Játékok.