10
6,2 / 10

Wild Bullets

Túlélős játékok

Apocalypse WorldApocalypse WorldSurvival: Zombie BattleSurvival: Zombie BattleSnake Island 3DSnake Island 3DCrowd EnhanceCrowd EnhanceSquid Game: RobloxSquid Game: RobloxDoomz.ioDoomz.ioFarmers Stealing TanksFarmers Stealing TanksSurvival 456 But It ImpostorSurvival 456 But It ImpostorXtreme Good And Bad Boys 2Xtreme Good And Bad Boys 2Five NationsFive NationsMight And Magic ArmiesMight And Magic ArmiesHuggy Wuggy in MinecraftHuggy Wuggy in MinecraftKatonai tartalék háborúkKatonai tartalék háborúkSuper SergeantSuper SergeantShooting Blocky Combat Swat GunGame SurvivalShooting Blocky Combat Swat GunGame SurvivalWorldZWorldZMasked Forces VS CoronavirusMasked Forces VS CoronavirusCrushTimeCrushTimeZombie Mission 8Zombie Mission 8SkyBlock: Survive NoobSkyBlock: Survive NoobFNAF ShooterFNAF ShooterCreatur.ioCreatur.ioFort BuilderFort BuilderRoyale Dudes.ioRoyale Dudes.ioBiohazard Z WarBiohazard Z War Squid Run Squid RunTank Zombies 3DTank Zombies 3DSquid Game CrowdSquid Game CrowdStickman City Shooting 3DStickman City Shooting 3DFPS Assault ShooterFPS Assault ShooterFöldalatti parkolóFöldalatti parkolóPolyblicyPolyblicyFriday Night Funkin: FlipsideFriday Night Funkin: FlipsideBrutal ZombiesBrutal ZombiesWarCall.ioWarCall.ioVera TowersVera TowersRally Point 4Rally Point 4Robots Can't JumpRobots Can't JumpÉteleik pingvinekÉteleik pingvinekIncredible BoxIncredible BoxFriday Night Funkin: Foned In Mobile VersionFriday Night Funkin: Foned In Mobile VersionBomb It MissionBomb It MissionRun Rich 3DRun Rich 3DCombat Rescue OfficerCombat Rescue OfficerÁdám és Éva 1Ádám és Éva 1SquidGame.ioSquidGame.ioBuszsofőr SzimulátorBuszsofőr SzimulátorFat Race 3DFat Race 3DMerge Gangster Heist ViMerge Gangster Heist ViFNAF UCN Jumpscare SimulatorFNAF UCN Jumpscare SimulatorFNF vs SalmonFNF vs SalmonCS OnlineCS OnlineElement EvolutionElement EvolutionÍjászat mániaÍjászat mániaDonut StackDonut StackPuppy RacePuppy RaceRepülőgép parkolása Mania SimulatorRepülőgép parkolása Mania SimulatorSkillfiteioSkillfiteioIskolabusz vezetési szimulátorIskolabusz vezetési szimulátorDemolish DerbyDemolish DerbyBacon May Die WebBacon May Die WebFPS Shooting Survival SimFPS Shooting Survival SimArrowFestArrowFestVex 4Vex 4Brutal Battle RoyaleBrutal Battle RoyaleCrusader Defence: Level PackCrusader Defence: Level PackOne EscapeOne EscapePop It ChallengePop It ChallengeSwampy AssaultSwampy AssaultMezőgazdasági traktor szimulátor 2020Mezőgazdasági traktor szimulátor 2020Giggle BabiesGiggle BabiesWillow PondWillow PondRun Destiny ChoiceRun Destiny ChoiceVersenyzés Lamborghini, McLaren és a FerrariVersenyzés Lamborghini, McLaren és a FerrariTreasure HuntersTreasure HuntersSmile RushSmile RushHelicopter AssassinHelicopter AssassinMoney Rich LoverMoney Rich LoverZombie Parade Defense 2Zombie Parade Defense 2PUBG PixelPUBG Pixel

Készen állsz a vadnyugatra új kalandok után kutatni? Az út nem lesz könnyű! Abban az időben ez a terület nagyon veszélyes volt, és csak a legerősebbek maradhattak életben. Ma felveszi a revolvereket, és elkezdi az utat cowboyként. A mellényt, a kék széles farmert, a kockás inget, a cowboy sapkát, a lasszót és a revolvert minden cowboy nélkülözhetetlen kellékének tartották. És persze nagyon jól lőni. Ha még soha nem tartottál fegyvert a kezedben, akkor semmi baj! A "Wild Bullets" játékban egy pillanat alatt megtanulod, hogyan kell kezelni a különböző típusú fegyvereket.

Válaszd ki a karaktered, és kezdjük a csatát. Ebben a 2D-s játékban kisvárosokban kell mozognod, és el kell pusztítanod az ellenfeleidet. Bújj fedezékbe különféle akadályok mögé, hogy ne okozz sok sebzést. Ügyeljen az életsávra, ha véget ér, akkor veszíteni fog. Érdemes figyelni a revolverben lévő töltények számát is, mert ezek kifogyhatnak. Ehhez törje meg a dobozokat, gyűjtse össze a lőszert és egyéb erőforrásokat. Újrarakodás közben a legjobb megoldás egy láda vagy hordó mögé bújni. Öld meg az ellenfeleket, és vegyél el tőlük pénzt. A főszereplő pumpálására, tulajdonságainak javítására költhetők: a cél ütési tartománya, az ütközés ereje és a pisztoly újratöltése. Néhány kelléket is vásárolhat a kocsmában. Menj át a lehető legtöbb pályán, és mutasd meg mindenkinek, ki a vadnyugat királya itt. Sok szerencsét!

Wild Bullets a válogatott Túlélős játékok.