Karatés Játékok

Tetszik a harcművészetek és a mozgalom a cselekvési filmekben? A karate játékok ingyenesen elérhetők, készen állnak a tesztelésre, szenvedélyes játékosok, akik többet akarnak tanulni, mint mások.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Samurai vs Yakuza Beat Em Up
Samurai vs Yakuza Beat Em UpSamurai vs Yakuza Beat Em Up

Karatés Játékok

Tetszik a harcművészetek és a mozgalom a cselekvési filmekben? A karate játékok ingyenesen elérhetők, készen állnak a tesztelésre, szenvedélyes játékosok, akik többet akarnak tanulni, mint mások. Most az esélye, hogy tesztelje karate készségeit az egérrel és a gombokkal, hogy gyorsan el tudjon menni az ellenségtől. Játssz olyan karakterekkel, mint Pencak Silat király, Mario, Muay Thai, Dragon Fist vagy akár a karate pók és a majom.

A karate játékok vonatkozó javaslataink azok számára készültek, akik a vonatot akarják. A nyílbillentyűkkel megtudhatja, mikor kell menni, kihagyni, támadni, vagy forgatni, hogy hatékonyan megvédje magát és a megfelelő időben támadjon. Meg kell túlélni az ellenséges támadást, összegyűjti a pontokat úgy, hogy annyi mozog, amennyit csak tudsz, hogy megnyerje a versenyt. Vigyázz a játékokra, amelyek több fegyvert használó sztrájkolót foglalnak magukban, így gyorsan mozogj, és ne pazaroljuk az idejét, hogy megtámadják a támadást. Vegyük a kihívást, hogy megtanulják küzdeni és fejleszteni a tapasztalt játékosok képességeit.