Kertészet játékok

Élvezed a kertben töltött időt? Szeretné megtanulni, hogyan kell gondoskodni a virágokról? Ezután ajánljuk a kertészet játékok, amelyek célja, hogy új dolgokat tanítson el a kertészeti támadóktól kezdve a virág eladásáig.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Mini Farm 2
Mini Farm 2Mini Farm 2
Játékok Kaland Játékok Kertészet játékok

Kertészet játékok

Élvezed a kertben töltött időt? Szeretné megtanulni, hogyan kell gondoskodni a virágokról? Ezután ajánljuk a kertészet játékok, amelyek célja, hogy új dolgokat tanítson el a kertészeti támadóktól kezdve a virág eladásáig. Most már lehetősége van arra is, hogy ne csak megtanulják, hogyan kell kiválasztani a virágokat, hanem gondoskodni, de kihasználni a munkáját is, ha pénzt szerezhet nekik. Jó szórakozni, hogy virágokat ültessünk, és vigyázzunk, de vigyázzunk arra, hogy gyorsabban szedjék fel őket, különösen, mert egyre gyakrabban nőnek fel, és tervre van szükségük, hogy összegyűjtsék és pontokat szerezzenek.

Az oktatási és szórakoztató kertészet játékok szabadon élvezhetik minden kedvenc pillanatot, amit a kedvenc karakterekkel, szeretett virágokkal és színes kerttel töltenek. Ezeket a játékokat úgy tervezték meg, hogy megtanítsák a játék logikáját, mert nem tudunk virágot ültetni vagy kivetni egy előre meghatározott terv nélkül, különben feleslegessé válik az áru, és nem tudja időben eladni. Gyűjtsd össze a barátaidat és szórakozz velünk és karaktereinkkel egy varázslatos, színes, oktatási világban. Kezdje el ezt a kalandot, ahol megtudhatja az első lépéseket a kert gondozásában.