Légicsata játékok

Előfordult már azt képzelte, hogy tudná használni egy okos stratégia légi harc, hogy sokkal több szórakoztató légicsata játékok? Ez az egyik legfontosabb ötlet ezek, hogy a játék egyre népszerűbb! Nem csak megmutatja az utat az intelligens harc az ellenség, de akkor is megtalálja igen változatos fegyverek elleni harc minden situation.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Tail Gun Charlie
Tail Gun CharlieTail Gun Charlie

Légicsata játékok

Előfordult már azt képzelte, hogy tudná használni egy okos stratégia légi harc, hogy sokkal több szórakoztató légicsata játékok? Ez az egyik legfontosabb ötlet ezek, hogy a játék egyre népszerűbb! Nem csak megmutatja az utat az intelligens harc az ellenség, de akkor is megtalálja igen változatos fegyverek elleni harc minden situation.Regardless távolsági vagy szemtől-szembe harc, akkor kellet volna joga van fegyvert, hogy megöli a ellenség. Azt akarjuk, hogy megtapasztalják a világ tapasztalattal rendelkezik a harcok a levegőben, és nyerj az út vezetést.

EZEK harci repülőgép egy csodálatos és addiktív játék hadviselés akciójáték kaland vár rád a legszenvedélyesebb játékosok szeretik Ki háború és akciós légicsata játékok.You tud játszani egy nagy harcos és elpusztítani az összes ellenséget, hogy hamarosan menteni az országot és az emberek az invázió, próbálja felvenni a harcot a többi játékos mellett hihetetlen sebességgel repülési és lenyűgöző fegyverarzenál használat évben. Mozgás a kontroll és a harci repülőgéppel vagy helikopterrel, lő, és megsemmisíteni az ellenséges támadó helikopter. Kerülje ellenséges repülőgépek, helikopterek, repülőgépek, páncélozott harci, lövöldözés és akadályokat, vagy elpusztítani téma azáltal nagy ütéseket.
Megnyerésével és javítása a légierő harci képesség, akkor is vásárolni frissítéseket és erősebb repülőgép tüzet, így a légierő erősebb. Aktiválása rakéták, ne radar, válassza ki a kedvenc fegyverek, és elpusztítani hadihajók és az összes ellenséget a pálya.