Naruto Játékok

Ben 10 JátékokBen 10
Tini Nindzsa Teknőcök JátékokTini Nindzsa Teknőcök
Ben 10 Omniverzum JátékokBen 10 Omniverzum
Cartoon Network JátékokCartoon Network
Batman JátékokBatman
Avatar JátékokAvatar
Bakugan játékokBakugan játékok
Tűz és víz játékokTűz és víz játékok
Ninja JátékokNinja
Karatés JátékokKaratés
Kaland JátékokKaland
Verekedős JátékokVerekedős
Fiús JátékokFiús
Simpson Család JátékokSimpson Család
Rajzfilm JátékokRajzfilm

Naruto Játékok

Válassza ki a Naruto-sorozat kedvenc hősét, és harcoljon a Naruto játékok egyikében. A japán rajzfilm rajongóknak fellépnek és megverik a kedvenc harcosaikat. Az egyik játékban Naruto nagy veszélyben van és küzd egy szörnyek egész serege ellen, akik a világot akarják meghódítani. Segítség Naruto megverte képességeit és szuper varázserejét.

Játszhatsz egyénileg, vagy hívhatsz egy barátodat, hogy két játékossal játsszon ezeket a Naruto játékok. Legyen a Naruto, a sárkánygömb hős, aki harcol a sárkányokkal, és ahhoz, hogy megvédje a Sárkányhadsereget, el kell engedniük azokat a tűzgolyókat, amelyek elpusztítják őket. Egy másik játékban a Naruto egy olyan kalandban áll, amely hasonló a Mario világához. Ön képes lesz pénzt szerezni és harcolni a gonosz lények ellen. Naruto szenvedélyes a tüzelés és a képzés terén, segítve a nagybátyját és a hatalmat, amellyel elindítja a lövöldözéseket, hogy elérje a célokat.
Amikor Sasuke és Sakura nem tudnak segíteni, Naruto szüksége van rád a veszélyes kalandokra, hogy megbirkózzon Naruto harcával a veréssel.