Naruto Játékok

Válassza ki Naruto sorozatának kedvenc hősét és harcoljon az elsőbbségért az egyik Naruto játékban. A japán rajzfilm rajongók akciókkal és harcokkal küzdenek a kedvenc harcosokkal. Az egyik játékban Naruto nagy veszélyben van, és harcol egy egész sereg szörnyekkel szemben, akik a világot akarják meghódítani. Segíts Naruto legyőzni őt a képességeivel és szuper mágikus erejével.

Lehet játszani egyedül, vagy hívhat egy barátot, hogy játszani ezeket a Naruto játékokat kéten. Legyen Naruto, a sárkányhős hős, aki harcol a sárkányok ellen, és hogy megvédje magát a Sárkány Hadseregtől, el kell engednie a tűzgolyókat, ami elpusztítja őket. Egy másik játékban, Naruto egy olyan kalandban áll, amely hasonlít a Mario világához. Képes lesz pénzt gyűjteni, és harcolnia kell a gonosz lények ellen. Naruto szenvedélyes az íjászat és a vonatok terén, segít neki abban, hogy beállítsa a nagybátyját és a hatalmat, amellyel elindítja a lövöldözést, hogy elérje a célokat.
Amikor Sasuke és Sakura nem tud segíteni neki, Naruto nagyon szüksége van a veszélyes kalandokra, hogy megbirkózzanak Naruto verekedésével.

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy