Naruto Játékok

Válassza ki a Naruto-sorozat kedvenc hősét, és harcoljon a Naruto játékok egyikében. A japán rajzfilm rajongóknak fellépnek és megverik a kedvenc harcosaikat. Az egyik játékban Naruto nagy veszélyben van és küzd egy szörnyek egész serege ellen, akik a világot akarják meghódítani. Segítség Naruto megverte képességeit és szuper varázserejét.

Játszhatsz egyénileg, vagy hívhatsz egy barátodat, hogy két játékossal játsszon ezeket a Naruto játékok. Legyen a Naruto, a sárkánygömb hős, aki harcol a sárkányokkal, és ahhoz, hogy megvédje a Sárkányhadsereget, el kell engedniük azokat a tűzgolyókat, amelyek elpusztítják őket. Egy másik játékban a Naruto egy olyan kalandban áll, amely hasonló a Mario világához. Ön képes lesz pénzt szerezni és harcolni a gonosz lények ellen. Naruto szenvedélyes a tüzelés és a képzés terén, segítve a nagybátyját és a hatalmat, amellyel elindítja a lövöldözéseket, hogy elérje a célokat.
Amikor Sasuke és Sakura nem tudnak segíteni, Naruto szüksége van rád a veszélyes kalandokra, hogy megbirkózzon Naruto harcával a veréssel.