Tini Nindzsa Teknőcök Játékok

Ben 10 JátékokBen 10
Ben 10 Omniverzum JátékokBen 10 Omniverzum
Cartoon Network JátékokCartoon Network
Batman JátékokBatman
Avatar JátékokAvatar
Transformers játékokTransformers játékok
Naruto JátékokNaruto
Power Rangers JátékokPower Rangers
Beyblade JátékokBeyblade
Ninja JátékokNinja
Filmes JátékokFilmes
Szuperhősös JátékokSzuperhősös
Marvel JátékokMarvel
Wolverine JátékokWolverine
Játékok Filmes Játékok Tini Nindzsa Teknőcök Játékok

Tini Nindzsa Teknőcök Játékok

Szereted a Teenage Mutant Ninja Turtles-t? Szeretsz harcolni, ugrálni, és nindzsa teknősök játékokat keresel? Akkor fantasztikus! Nagyon sok nindzsa teknős játék létezik, különböző témákkal és stílusokkal. Ezekben a Ninja Turtles játékokban találkozhatsz a négy nindzsával, akik a ninjutsu harcok művészetében tanultak.
A Teenage Mutant Ninja Turtles testvérek, és bűnözőkkel, gonosz uralkodókkal és idegen betolakodókkal küzdenek. Az egyik játékban a négy nindzsa teknős lego férfiakban harcol, szeretnek motorozni és megmenteni New York városát.

Ha akcióra és kalandra vágysz, akkor ezek a játékok neked valók! Csatlakozz az igazságért folytatott harchoz a legszebb Ninja Turtles játékokban, és minden akcióban és kalandban részed lesz, amit keresel. A 4 nindzsa teknős nevét híres reneszánsz festőkről választották: Leonardo, Donatell, Raphael és Michelangelo. És ezekben a játékokban a 4 ninja a világnézettől elszakadva küzd meg a város földalatti csatornáiban, ahol élnek, a gazemberek ellen, hogy megvédjék az emberiséget a gonosztól.