Játékok Filmes Játékok Tini Nindzsa Teknőcök Játékok

Tini Nindzsa Teknőcök Játékok

Szereted a Teenage Mutant Ninja Turtles-t? Szeretsz harcolni, ugrálni, és nindzsa teknősök játékokat keresel? Akkor fantasztikus! Nagyon sok nindzsa teknős játék létezik, különböző témákkal és stílusokkal. Ezekben a Ninja Turtles játékokban találkozhatsz a négy nindzsával, akik a ninjutsu harcok művészetében tanultak.
A Teenage Mutant Ninja Turtles testvérek, és bűnözőkkel, gonosz uralkodókkal és idegen betolakodókkal küzdenek. Az egyik játékban a négy nindzsa teknős lego férfiakban harcol, szeretnek motorozni és megmenteni New York városát.

Ha akcióra és kalandra vágysz, akkor ezek a játékok neked valók! Csatlakozz az igazságért folytatott harchoz a legszebb Ninja Turtles játékokban, és minden akcióban és kalandban részed lesz, amit keresel. A 4 nindzsa teknős nevét híres reneszánsz festőkről választották: Leonardo, Donatell, Raphael és Michelangelo. És ezekben a játékokban a 4 ninja a világnézettől elszakadva küzd meg a város földalatti csatornáiban, ahol élnek, a gazemberek ellen, hogy megvédjék az emberiséget a gonosztól.