Játékok Rainbow Friends

Készen állsz egy szórakoztató és észbontó kalandra? Akkor üdvözöljük a Rainbow Friends játékok szekcióban! Itt találkozhatsz egy alattomos gazember csapattal, amely kék, piros, narancs, lila és zöld szörnyekből áll.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Gun Fest
Gun FestGun Fest
Játékok Akció Játékok Játékok Rainbow Friends

Játékok Rainbow Friends

Készen állsz egy szórakoztató és észbontó kalandra? Akkor üdvözöljük a Rainbow Friends játékok szekcióban! Itt találkozhatsz egy alattomos gazember csapattal, amely kék, piros, narancs, lila és zöld szörnyekből áll. Ezek a korcsok szeretnek gyerekeket ijesztgetni, és kis zaklatókat zsákmányolni. De még ha fél is egy kicsit, ne feledje, hogy a Rainbow Friends mindig szórakoztató!

Itt a Rainbow Friends játékok kategóriában különféle műfajú izgalmas játékokat talál: kalandjátékok, zenés csaták, rejtvények, ijesztő és még sok más. A horrorfilmek rajongóinak tartogatunk pár borzongató horrort, amelyek senkit sem hagynak közömbösen. Ha jobban szereti a logikai játékokat, ne hagyja ki a rejtvénygyűjteményeket vagy a szörnyeinket bemutató trükkös rejtvényeket. A fényes képek és a szokatlan feladatok elvégzik a dolgukat, és elveszíti időérzékét. Ne feledkezzünk meg a zenei párbajokról sem! Kiderült, hogy mindegyik antagonistának jó hangja van, és felveheted velük a versenyt az FNF színpadán. Szuper lesz!