Sam a tűzoltó Játékok

Felhívjuk Önt, hogy fedezze fel a Sam a tűzoltó játékok gyűjteményét, az azonos nevű animációs sorozat főszereplőjét, aki a fiktív Pontypandy városban cselekszik.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Játékok Rajzfilm Játékok Sam a tűzoltó Játékok

Sam a tűzoltó Játékok

Felhívjuk Önt, hogy fedezze fel a Sam a tűzoltó játékok gyűjteményét, az azonos nevű animációs sorozat főszereplőjét, aki a fiktív Pontypandy városban cselekszik. Játékaink kiválóak a fiúk számára, akik álmodnak a tűzoltókról és meg akarják fejleszteni mentési készségüket. Megtanulják, hogy tűzzel oltják az egereket, és az ágyúkat tûzzel tûzzék meg, a tűzoltóautó vezetésével és a mentõ tűzoltók híres szuper teherautójának tesztelésével.

A Fireman Sam a tűzoltó játékok csodálatos gyűjteménye lehetővé teszi, hogy minden fiúnak lehetősége nyíljon arra, hogy megismerje képességeit a szeretett karakterkarom vezetésével vagy a mentő helikopter pilóta segítségével a nyílbillentyűkkel és a szóköz billentyűvel. A fiúk a szeretett brit animációs sorozatban tűzoltókkal együtt megmenthetik a mentési küldetéseket, hogy megtanulják kezelni a nehéz időket. A kategória bármely játékát könnyű használni, mert vannak jelek a képernyőn minden szakasz előtt. A fiúknak lehetősége nyílik arra, hogy versenyezzenek barátaikkal és nyerjenek a játék szakaszaiban, bizonyítva, hogy ki a figyelő, a billentyűzet vagy az egér kezelése és bátrabb.