Szépségszalon játékok

Minden lánynak szépségápolásra és testápolásra, sminkre vagy pihenésre van szüksége, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja meg a szépségszalon játékok, amelyek kielégítik az Ön iránti igényt.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
ASMR Beauty Treatment
ASMR Beauty TreatmentASMR Beauty Treatment
Kristoff Icy Beard Makeover
Kristoff Icy Beard MakeoverKristoff Icy Beard Makeover
Angela és lánya SPA
Angela és lánya SPAAngela és lánya SPA
Játékok Lányos Játékok Szépségszalon játékok

Szépségszalon játékok

Minden lánynak szépségápolásra és testápolásra, sminkre vagy pihenésre van szüksége, ezért azt javasoljuk, hogy próbálja meg a szépségszalon játékok, amelyek kielégítik az Ön iránti igényt. Most a kedvenc rajzfilmfiguráidat varázslatos kalanddal kísérheti a szépségvilágon keresztül, ahol megtudhatja, mi a megfelelő lépés a testért, hogy pihenjen és élvezze az életet, hogyan alkalmazza a szépségkezeléseket, vagy tegye a jogot smink.

Ezek a szépségszalon játékok minden olyan lány fantáziáját képviselik, aki az anyját utánozni akarja. Sara megnyitott egy SPA szépségszalonot, ahol különféle relaxációs és szépségápolási kezelésekért fogadja ügyfeleit. Fedezze fel, hogyan működik a szolárium vagy a szauna, milyen arckezelések vonatkoznak az ügyfelekre, hogyan kell kezelni a pattanásokat, mi teszi a kozmetikusot, hogy mely kezelések alkalmasak a hajodra, hogyan készítsünk sikeres frizurát. Ajánlásaink nagyon hasznosak minden szerető szépség lány számára, akik megértették, hogy a külső tényezők fontos szerepet játszanak a bőrben, és megtanulják, hogyan kell gondoskodni. Gyűjtsd össze a barátaidat és lazítson együtt egy szépségszalonban, érezd jól magad és élvezze az együtt töltött pillanatokat.