Játékok Társasjátékok

Társasjátékok

Ha tetszik pihentető játékok vagy társasjátékok marad az Ön rendelkezésére ingyenesen. Dame Játszunk a számítógép. Intelligens mozgassa a darab nyerni. Dame egy két játékos, ahol az egyik játékos van rendelve a fehér és a másik piros. A cél az, hogy elfog a többi játékos darab.
Van egy lenyűgöző gyűjtemény Mahjong játékok Mahjong dedikált amatőrök. Games csatlakoztassa a logika, hogy a csatlakoztatott gyümölcsök, zöldségek, virágok, mielőtt lejár az idő! A cél játékok csatlakozni bármely Mahjong játék az, hogy távolítsa el az összes követ, vagy hány, így őket kettesével ugyanazt a modellt rajzolt, és nem terjed ki más kövek.

Asztali társasjátékok állnak rendelkezésre, így meg lehet tanulni játszani, hozzon létre stratégiai játék és szórakozás. Dámázzon számítógép ellen, vagy egy barát, akkor választhat játékok billentyűk vagy az egér játékok és online játékok. Most van a hatalmas gyűjteménye játék célja a szórakoztatás, hogy tanítsa meg az új dolgokat, és mutassa meg az izgalmas online játék. Meg lehet tanulni, sakk, mahjong (klasszikus, gyümölcsök, virágok, kínai jelek matematikai kocka, kelta stb), játékok a figyelem és érzéket, hogy meg kell találni, és az egyesített kép azonos póker, pasziánsz, dáma, backgammon . Van egy választás!