Téli játékok

Tetszik a hideg évszak? Csak azért, mert esélyed lesz arra, hogy leülsz, gördeszkálj, menj az égre, hógolyót vagy hóembert használj a téli játékok széles tárházán.

Celebrity Warm And Chic Look
Celebrity Warm And Chic LookCelebrity Warm And Chic Look
Karácsonyi Állatszalon
Karácsonyi ÁllatszalonKarácsonyi Állatszalon
Peppa és George Jégkorcsolyázás
Peppa és George JégkorcsolyázásPeppa és George Jégkorcsolyázás

Téli játékok

Tetszik a hideg évszak? Csak azért, mert esélyed lesz arra, hogy leülsz, gördeszkálj, menj az égre, hógolyót vagy hóembert használj a téli játékok széles tárházán. A lányok kísérettel utazhatnak a Disney hercegnőkkel, és felfedezhetik velük, milyen gyönyörű a tél, megmutathatják tehetségüket sminkes művész, divattervező, stylist vagy lakberendezővel, kedvenc karaktereiket pedig rajzfilmekben megosztva.

A fiúknak lehetősége nyílik arra, hogy felfedezzék a csodálatos téli játékok csodálatos gyűjteményét. A nyílbillentyűkkel a fiúk hajtóművet vezethetnek a hóban. Játékaink egyszerűen használhatóak, vannak magyarázatok mind az elején, mind a játék során. A gyerekek örömmel fogják tudni, hogy képesek snowboardozni és trükköket csinálni. Séta a hó motorkerékpár a hó a szerelmes rajzfilm hősök. A gyerekek részt vehetnek egy igazi hógolyós csatában a kedvenc karakterük megosztásával. A barátaikkal együtt a gyerekek vezethetik a Mikulás teherautóját, vagy felfedezhetik a Mikulás városát.