Zack és Quack Játékok

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a Zack és Quack játékok csodálatos gyűjteményét, amelyet gondosan választottak ki azoknak a gyerekeknek, akik kedvenc karaktereik mellett szuperhősök akarnak lenni.

Játékok Rajzfilm Játékok Zack és Quack Játékok

Zack és Quack Játékok

Meghívjuk Önt, hogy fedezze fel a Zack és Quack játékok csodálatos gyűjteményét, amelyet gondosan választottak ki azoknak a gyerekeknek, akik kedvenc karaktereik mellett szuperhősök akarnak lenni. Zack, hétéves kislány és a mámoros barátai, a kék néger, aki nem szól, és Kira, a kislány, aki bármit képes megoldani, ragasztóval és egy kis papírral, a kislányok és fiúk megtanulhatnak rejtvényeket megoldani a kedvenc rajzfilmsorozat képeivel.

Megvan a lehetősége arra, hogy tesztelje a Zack és Quack játékok, színezésével egyszerűen az egérrel kattintva kiválaszthatja kedvenc színeit, rejtett számokat találhat, vagy akár elrejtést is tehet. Ha tetszik a helyes játék, a választásunk lehetőséget nyújt arra, hogy megtekinthesse a játékosok képességeit a Zack és a Quack segítségével. Ha szeretne részt venni a gyors versenyben, akkor Kira és Zack egy szórakoztató kalandban járnak el. Egyszerűen kattints a szóközre, segíthetsz Quack-nek játszani a szuperhős repülését és ugrálni a levegőbuborékokba, amelyek a vízből jönnek.