Zombis Játékok

Túlélni a zombik hullámait, és megmenteni az emberiséget ezekben a rettenetes zombi játékok! Most itt az ideje, hogy tesztelje a szenvedélyes és tapasztalt játékosok készségeit az izgalmas lövöldözős játékok tesztelésével, kezdve az embereket támadó zombik keresésekor, a kedvenc hősök mellett harcolva, vagy akár női szerepeket játszva a zombik elleni küzdelemben.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Grand Zombie Swarm 2
Grand Zombie Swarm 2Grand Zombie Swarm 2
Biozombie of Evil
Biozombie of EvilBiozombie of Evil
Horde Killer: You vs 100
Horde Killer: You vs 100Horde Killer: You vs 100

Zombis Játékok

Túlélni a zombik hullámait, és megmenteni az emberiséget ezekben a rettenetes zombi játékok! Most itt az ideje, hogy tesztelje a szenvedélyes és tapasztalt játékosok készségeit az izgalmas lövöldözős játékok tesztelésével, kezdve az embereket támadó zombik keresésekor, a kedvenc hősök mellett harcolva, vagy akár női szerepeket játszva a zombik elleni küzdelemben. Játékaink akciódúsak, így mindig óvatosnak kell lennie a közelgő támadásokkal és a hirtelen ellenséges mozdulatokkal.

Most már lehetősége van arra, hogy tesztelje a zombi játékok, amelyek a szenvedélyes játékosok készségeinek tökéletesítéséhez és a reakciósebesség fejlesztéséhez vezetnek, hogy ne legyenek meglepve az ellenség támadása. Válasszon ki egy tetszőleges játékot a lenyűgöző ajánlatunkból, és kihívja barátait egy versenyre, hogy létrehozza a bajnokot. Gondosan olvassa el a játék elején található utasításokat, előkészítse az ujjait az egérre vagy a kulcsokra, és kezdje el a virtuális virtuális kaland sebességét. Most már megvan az esélyed, hogy megvédje a játékokat a zombi támadás ellen, de nyerjen pontokat minden szint megnyitásához és ebből a kategóriából.