Zongorás Játékok

Meghívjuk Önt, hogy próbálja ki a zongorás játékok, és készítse el azokat a dalokat, amelyeket ön elképzelhet vagy énekel.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Piano Time
Piano TimePiano Time

Zongorás Játékok

Meghívjuk Önt, hogy próbálja ki a zongorás játékok, és készítse el azokat a dalokat, amelyeket ön elképzelhet vagy énekel. Választhat, hogy a kínálatunk sokféle játékot tartalmaz a klasszikus zongoraművektől a rock dalokig. Most már megvan az esélye, hogy az első zongoraórákat megtanulja és gyakorolja a kívánt dalokat. Oktatási játékai jó örömöt és sok olyan dalt hoznak létre, amelyek boldoggá teszik.

Próbálja ki most a zongorás játékok, és megtudja, milyen szép és könnyű zenét alkotni. Művészi tehetség, zenei fül, szépség hajlam. Mindez segít kiválasztani, mit szeretne, játszani és izgatni a saját kompozícióival. Játékjaink vizuális vagy hallási gyakorlatokat tartalmaznak. Kövesse a képernyőn megjelenő lépéseket, vagy próbálja meg megjegyezni a hangokat, majd visszajátszani. Szórakozás, nem igaz? Hívja meg barátait, hogy tesztelje zenei készségeit, és kezdje el ezt az izgalmas utat! A vonat, a gyakorlat és csak jobb lesz.