Zuma Játékok

A Zuma játékok most már rendelkezésre állnak, hogy felkészítsék az elmédet, és megmutassák, hogy a logika leküzdheti a játékosok szerencséjét.

Zuma az Óz varázsló
Zuma az Óz varázslóZuma az Óz varázsló

Zuma Játékok

A Zuma játékok most már rendelkezésre állnak, hogy felkészítsék az elmédet, és megmutassák, hogy a logika leküzdheti a játékosok szerencséjét. Challenge barátait egy új szórakoztató, hogy ki a leg logikusabb, ügyes és gyors játékos közötted. Ezek az ajánlások azoknak szólnak, akiknek van türelmük, és meg akarják érteni a játék szerkezetét, azok számára, akik úgy gondolják, hogy logikusan játsszák a pontokat. A színes golyóktól a madarakhoz, a sushi-hez, a gyári tárgyakhoz, vagy a sütőtökhez, a cukorkákhoz, a labdarúgó labdákhoz, a zombikhoz vagy a varázslatokhoz, az állatokhoz vagy a híres rajzfilmsorozatból származó karakterekhez választhat.

Jó szórakozást kipróbálni bármit, amit szeretsz a Zuma játékok választékunkban, mert nem unatkozhatsz. A játékok betöltése nagyon gyors, így néhány másodperc alatt elkezdheti a kalandot, például varázslók, tündérek, zombik és sok más. Arra számítunk, hogy bemutatjátok szakmai, tapasztalt, ügyes és logikus készségeidet. Csak az ilyen játékok segítenek a kognitív, motoros és ügyességi készségek fejlesztésében.