REKLáM
Ad will close in 00:9

Crazy Graviton

Full Screen Replay
REKLáM

A játékról

A Crazy Graviton egy flipper, pong és téglagyár színes keveréke! Egy futurisztikus és tudományos történetben és környezetben helyezkedik el, melynek elmefúvási akciója és szemöldöke grafikája van.

Az őrült gravitáció egy hűvös jövő molekuláris laboratórium és gravitációs környezet, amelyet a nanotudományi tudomány és mérnöki kutatások számára fejlesztettek ki. Az utolsó kísérlet során a laboratóriumok véletlenül fertőzöttek ártalmas nano-részecskékkel! A nano-részecskék használhatatlanná tették a Gravitonot!
Az a küldetése, hogy egy adott időben keressen le annyi nanorészecskét, amennyire csak lehetséges, és tönkretegye őket, hogy újra az őrült gravitációs munkát végezhesse! A küldetés teljesítéséhez van egy Nanobot, amellyel az őrült Graviton és két Nano-evezős környezet minden szintjén át tudsz mozogni.
Mindegyik szinten van saját időkerete. Ezen időkereten belül el kell pusztítania annyi nanorészecskét, amennyit csak lehetséges, és el kell érnie a Nano-célt, hogy elérje a következő szintet. Ha nem érik el a célt időben, a Nanobot meghal, és a küldetésed vége.
Az őrült Graviton nagyon CPU-intenzív és erős PC-t igényel!

Játékvezérlések:
Nyílgombok vagy A, D, W, S: mozgassa a Nanobotot
Egér fel / le: mozgassa a Nanopaddles fel / le
CTRL vagy NYOMTATÓ: a Nanogoal, a Féreglyuk és a Határkapcsoló megkerülése
1 vagy 1. számláló: aktiválja a Lassú leengedést
2 vagy 2. számláló: aktiválja az anti-gravitációt
3 vagy a számláló 3: aktiválja a Plus-időt
P: szünet játék

Crazy Graviton a válogatott Arkanoid Játékok.

Új játékok

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy