REKLáM
Ad will close in 00:8

Dwarf Village

Full Screen Replay
REKLáM

A játékról

Játszani vörös kis törpöként, hogy az életét a Bloosom faluban meg kell kezdeni, meg kell tartani egy farmot egy idő múlásával, a növények és állatok ápolása az évszakokon keresztül.

A növények termesztése az összes játék központi eleme. A játékosnak optimális ültetést, öntözést és a leginkább nyereséges növényeket kell találnia.

A játékok másik része a saját állatállomány vásárlása, gondozása és növelése. Ez a játék tehenekből, lóból és csirkékből áll, és egy pajta, egy istálló és egy csirkeháló együttesnek ad otthont.

A játékos részt vehet az éves fesztiválokon, mint a New Year fesztivál, a Cow Contest, a Chicken Cluck Contest és egy másik fesztivál. Némelyik lehet egyszerű társadalmi esemény, míg mások versenyt nyerhetnek a játékos számára.
A végső kihívás az, hogy a játékos kezelje az idejét. Minden játéknapban csak egy rövid idő van, és a játékosnak csak egy meghatározott energia ereje van. Meg kell egyensúlyoznia az idejét és az erejét azáltal, hogy a gazdaságban dolgozik és barátokat csinál, és megnyeri a legjobb farmi díjat.

Dwarf Village a válogatott Farmos Játékok.

Új játékok

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy