Dr Plüssi játékok

Szereted a Dr Plüssi rajzfilmsorozatot? Jöjjön velünk, hogy felfedezzék Dr Plüssi játékok, amelyek híresek az azonos nevű rajzok sorozatában.

Legújabb
Legjobban értékelt
Legújabb
Legtöbbet játszott
Giochi di Natale Disney
Giochi di Natale DisneyGiochi di Natale Disney

Dr Plüssi játékok

Szereted a Dr Plüssi rajzfilmsorozatot? Jöjjön velünk, hogy felfedezzék Dr Plüssi játékok, amelyek híresek az azonos nevű rajzok sorozatában. Díszítheti a kedvenc karakterének szobáját vagy szekrényét, játszhat Doc Mcstuffins-szel és barátaival, segíteni neki abban, hogy mindenféle fertőzést kezeljen a testen (szemek, fülek, lábak stb.), Beleértve a segítőt is, amikor problémákba ütközik pattanás. Látogasson el a játékklinikára, a mentőre vagy akár a kórházba. Lehetősége van arra, hogy megvizsgálja orvosának képességeit és megtanulja kezelni a betegeket.

Itt találsz sok Dr Plüssi játékok, ahol megtanulod, hogy törődj a beteg juhokkal, kezeljetek orr-fertőzést, karcolásokat és fogakkal kapcsolatos problémákat. Ha tetszik az intelligens játékok, mindent megtalálsz, amit csak akarsz. Megvan az esélye, hogy orvosként játssz, és aki kezeli orvosunkat, amikor megbetegszik, és megtudja, mit jelent a szerepek visszafordítása. Ezután összegyűjtse barátait, és jöjjön el, és játsszon, amennyit csak akar, mert sok játék közül választhat. A játékok ingyenesek és mindig rendelkezésre állnak, függetlenül az időtől.