A fiúk egyszerűen szeretik az autókat. Készek beszélni róluk napokig, és soha nem lesz unalmas. Mi a titka, kérdezi? És az a tény, hogy a fiúk mindig is vágytak a technológia iránt. Minden fiú álmodik a saját autójáról, de mivel még nem mindenki érte el a nagykorúságot, meg kell elégednie a versenyjátékokkal. De ez nem rosszabb, mint a valódi vezetés, mert most a játékok olyan valósághűek, hogy megtanulhatod, hogyan kell valódi autót kezelni velük. Ezt a játékot szeretnénk bemutatni nektek. A "Racing for Boys: Cool Cars" játék mindent megad, amire oly régóta vágytál. Hűvös, erőteljes, sportkocsik, nagy játékvilág sok ugrással, versenypályák, amelyeken háromszáz kilométeres óránkénti sebességre gyorsíthat - mindezt megtalálja ebben a csodálatos játékban.

Több mint harminc legkülönfélébb autó jelenlétével örvendeztet meg, a régi klasszikusoktól a legmodernebb autókig. Mindegyiket három nagy térképen tesztelheti: nyílt világ, kikötő és versenypálya. Ha meg szeretné kapni a maximális adag adrenalint, és úgy érezheti magát, mint egy kaszkadőr, válassza ki az első térképet. Ott megcsinálhatja az első hurkot, kilencven fokos ugródeszkától több száz métert repülhet felfelé. És általában élvezze a maximális hajtást és élvezetet.

Ha sodródni szeretne, menjen a kikötőbe, és végezzen meredek sodródásokat a rakodódobozok, daruk között. Mindezek után nyugodtan mehet a versenypályára, ahol teljes mértékben tesztelheti az egyes autókat, ellenőrizheti maximális sebességét, gyorsulását, fékezését. Online versenyeket játszhat fiúknak, ehhez válassza a többjátékos módot, és keresse meg a megfelelő térképet. Miután csatlakozott, versenyezzen más játékosokkal, próbáljon trükköket jobban csinálni, mint ők, csak szórakozzon.

Madalin Cars Multiplayer a válogatott Autós Játékok.