Minigolf Játékok

Akár tudja, hogyan kell játszani a golf, vagy szeretne tanulni, most van a lehetőség, hogy felfedezzék a szép gyűjteménye minigolf játékok.

Loco Golf
Loco GolfLoco Golf

Minigolf Játékok

Akár tudja, hogyan kell játszani a golf, vagy szeretne tanulni, most van a lehetőség, hogy felfedezzék a szép gyűjteménye minigolf játékok. Olvassa el az utasításokat, hogy indítsa el a játékot, hanem azokat is, az ő persze, hogy megtanulják használni gombokkal vagy az egérrel, és akkor gyorsan megtanulják, hogy fontos, hogy elérje a lyukat, hogy lesz bajnok. Lányok és fiúk a lehetőséget, hogy felfedezzék, hogy vicces játék megpróbálja golfozni az asztalra az irodában, vagy egy szigeten.

Együtt kedvenc karakter, mint Spootnic vagy Waghorn és Bumbard, a gyerekek a lehetőséget, hogy felfedezzék a gyűjtemény kiváló ingyenes minigolf játékok. Most lehet választani golfozni bárhol: a kertben egy szigeten egy egzotikus helyre az udvarban. Választhat, hogy játsszon egyedül vagy barátokkal. Önnek lehetősége van arra, hogy mutatják be tudásukat szenvedélyes játékosok és bizonyítani a kézügyesség és a képességét, hogy meghatározza a pályáját golflabda így történt minden 18 lyuk a játék. Ön kihívás, hogy a barátok és szervez egy verseny, hogy ki a legjobb.