Táncos Játékok

Most már lehetősége van arra, hogy felfedezze a táncos játékok gyűjteményét, amelyek mozgásba lépnek, ne hagyd magadnak, és azonnal pénzt keressz! Kiválaszthat egy táncpályát, amely megtanulja, hogyan mozoghat a számítógép gombjairól.

FNF The Amazing Digital Funk
FNF The Amazing Digital FunkFNF The Amazing Digital Funk
FNF vs Wisebug
FNF vs WisebugFNF vs Wisebug
Friday Night Funkin: Summer Vacation
Friday Night Funkin: Summer VacationFriday Night Funkin: Summer Vacation

Táncos Játékok

Most már lehetősége van arra, hogy felfedezze a táncos játékok gyűjteményét, amelyek mozgásba lépnek, ne hagyd magadnak, és azonnal pénzt keressz! Kiválaszthat egy táncpályát, amely megtanulja, hogyan mozoghat a számítógép gombjairól. Óvatos! Ha gyorsan mozog, akkor pontokat szerez. Ha nem vagy óvatos, és elhagyja a mozdulatokat, akkor a kezdetektől fogva kockázatot vállal, és a személyi edzője nem túl aranyos! Válasszon egy zumba tanfolyamot, és érezd jól magad a barátnőddel, vagy segítsd a kedvenc hercegnőidet a labda versenyen.

A táncos játékok gyűjteménye szórakoztatóvá teszi otthonát. A gombok vagy az egér használatával új mozdulatokat tanulhat, szórakozhat és szívesen nevethet a karaktereinkkel. Ha szeretné tudni, hogy mi az, mint egy pompomlány, akkor most lehetősége van arra, hogy a játékunkban legyenek. Szintén szórakozhat az általad választott mozdulatokkal táncoló állatokkal. Olvassa el az utasításokat, és indítsa el a zenét. Kezdje a szórakozást!