Code Lyoko Játékok

Lego játékokLego játékok
Mordecai és Rigby játékokMordecai és Rigby játékok
Tarzan JátékokTarzan
Cartoon Network JátékokCartoon Network
Garfield JátékokGarfield
Gumball JátékokGumball
Ben 10 Ultimate Alien játékokBen 10 Ultimate Alien játékok
Beyblade JátékokBeyblade
Franklin és barátai játékokFranklin és barátai játékok
Blaze Monster Machines játékokBlaze Monster Machines játékok
Rajzfilm JátékokRajzfilm
Sam a tűzoltó JátékokSam a tűzoltó

Code Lyoko Játékok

Most már megvan az esélyed arra, hogy felfedezd a Code Lyoko játékok csodálatos gyűjteményét. Ingyenes játékaink felkínálják a lehetőséget, hogy belépjenek az űr háborúba. Segíthetsz Aelitta, más néven Lyoko mesterséges intelligencia egységének, vagy a digitális világ többi szereplőjének, a Lyoko-nak a küzdelemhez. Odd, Ulrich, Yumi és Jeremie készek meghallgatni a parancsokat és harcolni az erős ellenségek ellen. Keressen rejtett tárgyakat és lőni ellenségeit, akik mindent el akarnak semmisíteni. Legyen készen arra, hogy harcoljon a Code Lyoko karakterei mellett.

Szeretne megölni szörnyeket vagy dobni bombákat? Ezek a Code Lyoko játékok kínálnak a megfelelő lehetőséget, hogy ezt a kedvenc karakterek a híres francia animációs sorozat. Játékaink leírása egyszerű és minden résztvevő számára érthető, ezért ne aggódj, mint a szörnyek elleni küzdelem. El akarsz semmisíteni az ellenséges űrhajókat? Válassza ki a megfelelő játékot a webhelyen felkínált kategóriából, és lehetősége legyen bizonyítani, hogy milyen jó vagy.

Játékaink nagyon gyorsan betöltődnek, hogy előkészítsék az egeret és tegyék az ujjait a billentyűzetre, hogy elkezdhessék a szórakozást 3, 2, 1, START!