A vicces férgek visszatértek az üzletbe! A "Slitherio", a "Wormate" és a "Wormaxio" játékokban találkozhattok velük. Ezek a srácok sokat tudnak a szórakozásról, és sikerül megküzdeniük egymással. Szeretnél belemerülni a kalandok szédítő örvényébe, és egy új io-játék bajnokává válni? Akkor üdvözöljük a féregvadászatban! A "Worm Hunt.io" egy színes többjátékos játék, ahol a világ minden tájáról érkező játékosokkal versenyezhetsz. És mindezt valós időben!

A csata megkezdéséhez három mód közül kell választani: időfutam, végtelenített mód és rubinláz. Time Attack módban a játék a battle royale stílusában játszódik. Meg kell semmisítenie a maximális számú ellenséges kígyót, és nagy tömeget kell szereznie. Siess, mert az aréna területe beszűkül, és az nyer, aki utoljára marad életben.

A végtelenített módban a játékosok mindhalálig harcolnak. Eleinte a kígyója kicsi és fürge lesz. De ahogy eszel édességet, a varázsod nő, és nagy és hosszú lesz. Tartsa a szemét, és vigyázzon az ellenségekre. Az ellenfelek megpróbálják megvágni a babát, vagy csapdába csalják. Ne add fel, és semmisíts meg több riválist. A harmadik módban a játékosok értékes rubinokért fognak harcolni. Próbálj meg annyi követ összegyűjteni, amennyit csak tudsz, és kerülj a ranglista élére.

Worm Hunt.io a válogatott .io Játékok.
Multiplayer jatekokMultiplayer jatekok
Kigyos JátékokKigyos
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Tankos JátékokTankos
Háborús JátékokHáborús
Akció JátékokAkció
GTA JátékokGTA
Lövöldözös Játékok 3DLövöldözös 3D
Street Fighter JátékokStreet Fighter
Counter Strike játékokCounter Strike játékok
Túlélős játékokTúlélős játékok
Pixel játékokPixel játékok
MMORPG játékokMMORPG játékok