A vicces férgek visszatértek az üzletbe! A "Slitherio", a "Wormate" és a "Wormaxio" játékokban találkozhattok velük. Ezek a srácok sokat tudnak a szórakozásról, és sikerül megküzdeniük egymással. Szeretnél belemerülni a kalandok szédítő örvényébe, és egy új io-játék bajnokává válni? Akkor üdvözöljük a féregvadászatban! A "Worm Hunt.io" egy színes többjátékos játék, ahol a világ minden tájáról érkező játékosokkal versenyezhetsz. És mindezt valós időben!

A csata megkezdéséhez három mód közül kell választani: időfutam, végtelenített mód és rubinláz. Time Attack módban a játék a battle royale stílusában játszódik. Meg kell semmisítenie a maximális számú ellenséges kígyót, és nagy tömeget kell szereznie. Siess, mert az aréna területe beszűkül, és az nyer, aki utoljára marad életben.

A végtelenített módban a játékosok mindhalálig harcolnak. Eleinte a kígyója kicsi és fürge lesz. De ahogy eszel édességet, a varázsod nő, és nagy és hosszú lesz. Tartsa a szemét, és vigyázzon az ellenségekre. Az ellenfelek megpróbálják megvágni a babát, vagy csapdába csalják. Ne add fel, és semmisíts meg több riválist. A harmadik módban a játékosok értékes rubinokért fognak harcolni. Próbálj meg annyi követ összegyűjteni, amennyit csak tudsz, és kerülj a ranglista élére.

Worm Hunt.io a válogatott .io Játékok.