Üdvözöljük a "FlyOrDie.io" játékban. A Fly Or Dai egy többjátékos böngészős játék, amelyet játékosok játszanak a világ minden tájáról. Otthon ülhetsz a számítógép előtt, riválisaid pedig messze a tengerentúlon lehetnek, de ez nem akadályozza meg, hogy valós időben találkozz a játékban.

A játékba való belépéshez regisztrálnia kell, vagy be kell jelentkeznie vendégként. Válassz egy szervert, írd be a becenevedet és menj! Az első karaktered egy vicces kis légy lesz. A játék lényege, hogy folyamatosan fejlődni fogsz. Ehhez ki kell töltened az evolúciós szalagot, amely a játék felső panelén található. Vannak levegő és víz mutatói is. Figyelned kell őket, és időben kell inni vizet, ugyanakkor ügyelj arra, hogy ne fogyjon ki a levegő, és ne haljon meg a karaktered.

A fejlődéshez enni kell. Az evolúciós szalag alatt rovarok, állatok, madarak és egyéb élelmiszerek, amelyeket a kórterem megehet, ábrázolják. Például egy légy csak kakit és döglött halat tud megenni. Ezután pillangóvá fejlődik, amiből szúnyog, amiből madár lesz, és így tovább.

Óvakodj a többi játékostól, mert a velük való ütközés az életedbe kerülhet. Jó játékot és sok sikert!

FlyOrDie.io a válogatott .io Játékok.