Üdvözöljük a "FlyOrDie.io" játékban. A Fly Or Dai egy többjátékos böngészős játék, amelyet játékosok játszanak a világ minden tájáról. Otthon ülhetsz a számítógép előtt, riválisaid pedig messze a tengerentúlon lehetnek, de ez nem akadályozza meg, hogy valós időben találkozz a játékban.

A játékba való belépéshez regisztrálnia kell, vagy be kell jelentkeznie vendégként. Válassz egy szervert, írd be a becenevedet és menj! Az első karaktered egy vicces kis légy lesz. A játék lényege, hogy folyamatosan fejlődni fogsz. Ehhez ki kell töltened az evolúciós szalagot, amely a játék felső panelén található. Vannak levegő és víz mutatói is. Figyelned kell őket, és időben kell inni vizet, ugyanakkor ügyelj arra, hogy ne fogyjon ki a levegő, és ne haljon meg a karaktered.

A fejlődéshez enni kell. Az evolúciós szalag alatt rovarok, állatok, madarak és egyéb élelmiszerek, amelyeket a kórterem megehet, ábrázolják. Például egy légy csak kakit és döglött halat tud megenni. Ezután pillangóvá fejlődik, amiből szúnyog, amiből madár lesz, és így tovább.

Óvakodj a többi játékostól, mert a velük való ütközés az életedbe kerülhet. Jó játékot és sok sikert!

FlyOrDie.io a válogatott .io Játékok.
Multiplayer jatekokMultiplayer jatekok
Kigyos JátékokKigyos
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Tankos JátékokTankos
Háborús JátékokHáborús
Akció JátékokAkció
GTA JátékokGTA
Lövöldözös Játékok 3DLövöldözös 3D
Street Fighter JátékokStreet Fighter
Counter Strike játékokCounter Strike játékok
Túlélős játékokTúlélős játékok
Pixel játékokPixel játékok
MMORPG játékokMMORPG játékok