Készüljön fel egy hűvös és nagyon addiktív játék elindítására, amelyben futni és lőni kell. Itt gyönyörű 2D grafikákat nézhet. Lőni fogjátok egymást minden lehetséges ninja készség felhasználásával! Harcolni fogsz viszonylag kis térképeken. Sok menedék van előtted, használd a terepet és mindent, ami mögé elbújhatsz. A csata élő játékosok ellen folyik, ezért próbálja meg megmutatni maximális készségét!

A győzelemhez töltsön ki sok zászlót. A forduló vége után kiderül, ki lett az első számú ebben a kiélezett csatában. De ne lazíts! A befejezés után új, hűvösebb kör kezdődik. És meg kell erősítenie az első számú státuszt, vagy újra kell próbálnia elfoglalni a vezető pozíciót. Ismerje meg az összes technikát, tanulja meg a fegyverek teljes arzenáljának megfelelő használatát. Próbálja meg használni az igazi nindzsa összes trükkjét! Ezen a módon kívül van még egy "Capture the Flag". Ebben el kell vinnie mások zászlóit, és át kell vinnie őket a bázisára.

A játék megkezdése előtt válasszon kétféle fegyvert. Három csapdája is van, használja őket, ha az ellenség üldöz. A csapdák nagyon erős károkat tudnak okozni, ezután végezhet az ellenséggel. Próbáljon betartani néhány taktikát, hogy megnyerje ezt a játékot!

Ninja.io a válogatott Ninja Játékok.