REKLáM
Ad will close in 00:5

Pre-Civilization: Bronze Age

Full Screen Replay
REKLáM

A játékról

Ez a játék nagyon jó, de nagyon nehéz, ha nem tudod, mit csinálsz! Győződjön meg róla, hogy játszol a bemutatón, így tudod, hogyan kell játszani. A cél az, hogy növelje civilizációját, tartsa biztonságban, és építsen egy világvilágot. Ha nem tudja, mit kell tennie, próbáljon új játékot indítani a legegyszerűbb nehézségekkel. Még mindig nem olyan egyszerű!
Az embereknek több különböző feladatra van szüksége: gazdálkodás, védelem, juhozás, halászat, bányászat és kutatás. Hozzárendel az embereket a gazdálkodáshoz, a juhozáshoz és a halászathoz, hogy táplálja az embereket és növelje lakosságát. Hozzárendelni az embereket a kutatási technológiához, hogy bónuszokat és új épületeket kapjanak. Hozzárendeljen az embereknek a bányászathoz olyan épületek építéséhez, amelyek extra bónuszokat adnak neked. Győződjön meg róla, hogy elég embered van a városod védelmében (mindig győződjön meg róla, hogy a koponya melletti szám fekete). Nyomja meg a [+] gombot a feladat mellett, hogy kijelölje az egyik védőjét, vagy nyomja meg a [-] gombot a munkavállaló eltávolításához és védelmezővé tételéhez.
Stratégileg kell játszani, ha túl sokáig akarsz túlélni, hogy felépíthessd a csodádat! Ha könnyű nehézséggel verte meg a játékot, próbálja ki az egyik nehezebb nehézséget! Ha meg tudod legyőzni az Istenséget, te egy igazi civilizációs mester vagy!

Pre-Civilization: Bronze Age a válogatott Tower Defense Játékok.

Új játékok

Gombis © 2018 - Terms of Use - Privacy Policy