45
8,7 / 10

Paperanimals.io

.io

BitPlanets.comBitPlanets.comPixelForces.ioPixelForces.ioMageclash.ioMageclash.ioZombie Royale.ioZombie Royale.ioLOLBeans.ioLOLBeans.ioSlither BirdsSlither BirdsToilet FightToilet FightBlaster RushBlaster RushZlap.ioZlap.ioDoodle Cube ioDoodle Cube ioShoter ioShoter ioFor Honor Warriors ioFor Honor Warriors ioRaaaaft.ioRaaaaft.ioCobraz ioCobraz ioThrowz.ioThrowz.ioLittleBigSnake.ioLittleBigSnake.ioSurviv.ioSurviv.ioShakes & FidgetShakes & FidgetMineRoyale.ioMineRoyale.ioCubox ioCubox ioSkribbl.ioSkribbl.iogoosegame.iogoosegame.ioChompers.ioChompers.ioBattleDudes.ioBattleDudes.ioDrawThis.ioDrawThis.ioBullet league.ioBullet league.ioWorm Hunt.ioWorm Hunt.ioKrunker IoKrunker IoYorg3.ioYorg3.ioMortar.ioMortar.ioTemple BearsTemple BearsWinter Horse SimulatorWinter Horse SimulatorHalloween Cute PetsHalloween Cute PetsPet LandPet LandPAW Patrol Fun And GamesPAW Patrol Fun And GamesTalking Tom Gold Run OnlineTalking Tom Gold Run OnlineWhack A MoleWhack A MoleSzupersztár Kitty Divat-díjakSzupersztár Kitty Divat-díjakMiss Hollywood vakációMiss Hollywood vakációA szuperhős robot megmenti az állatokat a Safari-tólA szuperhős robot megmenti az állatokat a Safari-tólMesebeli sárkányomMesebeli sárkányomVíziló család kalandjai a repülőtérenVíziló család kalandjai a repülőtérenNewborn Puppy Dog SalonNewborn Puppy Dog SalonVoxel ServalVoxel ServalWinx Club: Love and PetWinx Club: Love and PetRaft Survival LifeRaft Survival LifeReal Jigsaw PuzzleReal Jigsaw Puzzle My Mini Zoo My Mini ZooZebra gondoskodóZebra gondoskodóMentse az őröket az állatkertbőlMentse az őröket az állatkertbőlBugs Bunny: Carrot HuntBugs Bunny: Carrot HuntGyors lóverseny 3DGyors lóverseny 3DTigrisgondozásTigrisgondozásPanda Baby Bear CarePanda Baby Bear CareHalak halat Többjátékos játékHalak halat Többjátékos játékCosmo Pet Starry CareCosmo Pet Starry CareMy Dolphin ShowMy Dolphin ShowProfessions For KidsProfessions For KidsGrafikus állatok Match 3Grafikus állatok Match 3DucklingsDucklingsRegular Show: Winging ItRegular Show: Winging ItMy FarmMy FarmChaotic GardenChaotic Garden3 Pandas in Japan3 Pandas in JapanTom és Jerry teke labdákTom és Jerry teke labdákDaffy and Porky: Farmyard FunDaffy and Porky: Farmyard Fun3D medve vadász szimulátor3D medve vadász szimulátorSzarvas család szimulátorSzarvas család szimulátorMonkey Go Happy TalesMonkey Go Happy TalesBaba Hazel és papagájBaba Hazel és papagájMy Farm LifeMy Farm LifeMy Cute Cat AvatarMy Cute Cat AvatarPeppa Pig JigsawPeppa Pig JigsawPrincess Horse ClubPrincess Horse ClubCrazy Pig SimulatorCrazy Pig SimulatorAnimalon : Epic Monster BattleAnimalon : Epic Monster BattleDisney hercegnők a kedvtelésből tartott boltbanDisney hercegnők a kedvtelésből tartott boltbanMadarak Kyodai MahjongMadarak Kyodai MahjongFrog RushFrog RushRóka család szimulátorRóka család szimulátor

Ragadja meg az erdőt, jelölje meg területét a PaperAnimals.io webhelyen. Játssz online, harcolj a rivális játékosokkal, és válj a vad legkeményebb teremtményévé!
Egy játék, ahol egy papírból készült állat vagy, aki megvető küldetésben van, hogy minél több területet elfoglaljon. Ismeri a mechanikát, de nem ismeri az egész történetet. Ezúttal nem csak a játék megnyerésére próbálsz területet elfoglalni, hanem új hősöket is kinyitni, és minden új hős saját készséggel és különleges képességekkel rendelkezik. Ne feledje, ebben a játékban most kipróbálja az új szót az io játékok világában a terület elfogásában. Aranyos állatokként játszunk, mindegyiknek megvan a maga készsége. Játssz, nyerj és nyiss új hősöket!

Hogyan kell játszani a PaperAnimals.io
A PaperAnimals.io egy játék, amely szépségével és belső tartalmával vonz. A mi feladatunk az, hogy rögzítsük az egész mezőt, ahol egymás mellett találjuk magunkat más állatokkal. A harci győzelmekhez új hősöket tudunk kinyitni, ami nagyszerű, mert mindenkinek megvan a maga egyedi képessége. Például egy farkas. Nézd a körülötte lévő mancsnyomokat. Ha rákattint, a készség aktiválódik. A PaperAnimals io farkasának ez a gyorsulása. Idővel újratöltődik, de a legkritikusabb helyzetekben is használnia kell.
A túlélés érdekében nem lépheti át a saját útját, valamint nem ütközhet a térkép szélére. Használja az ellenség lassítását, amikor az előnyére támad.

Paperanimals.io a válogatott .io Játékok.