×
43
Paperanimals.io
.io
Paperanimals.io
Gunfu.ioGunfu.ioShootup.ioShootup.ioSquid Game: SurvivalSquid Game: SurvivalAmogus ioAmogus ioLast Mage StandingLast Mage StandingCombines.ioCombines.ioBad EggBad EggSkillfiteioSkillfiteioZlap.ioZlap.ioImpostor ioImpostor ioShoter ioShoter ioTribals SurvivalTribals SurvivalBoxz.ioBoxz.ioMonsters.ioMonsters.ioMineFighters.clubMineFighters.clubLittleBigSnake.ioLittleBigSnake.ioSurviv.ioSurviv.ioSlush.ioSlush.ioMineRoyale.ioMineRoyale.io1v1.lol1v1.lolSkribbl.ioSkribbl.ioBuildRoyale.ioBuildRoyale.ioPixelForces.ioPixelForces.ioBrawlGuys IOBrawlGuys IODrawThis.ioDrawThis.ioBullet league.ioBullet league.ioBloxd.ioBloxd.ioKrunker IoKrunker IoCarWarz.ioCarWarz.ioMortar.ioMortar.ioSpirit Lucky's Horse FarmSpirit Lucky's Horse FarmVoxel ServalVoxel ServalCute Kitty CareCute Kitty CareTalking Tom Gold Run OnlineTalking Tom Gold Run OnlineWhack A MoleWhack A MoleAngela Gyógyuljon meg a kórházbanAngela Gyógyuljon meg a kórházbanÁllatorvos kutyánakÁllatorvos kutyánakMighty MopsMighty MopsEgyszarvú napi meglepetésEgyszarvú napi meglepetésKarácsonyi ÁllatszalonKarácsonyi ÁllatszalonHippo YouTube Desserts BloggerHippo YouTube Desserts BloggerKitty City HeroesKitty City HeroesTom and Angela Insta FashionTom and Angela Insta FashionHamster VillageHamster VillageReal Jigsaw PuzzleReal Jigsaw PuzzleKid-E-Cats: Wild AdventuresKid-E-Cats: Wild AdventuresA sérült cica gondozásaA sérült cica gondozásaMentse az őröket az állatkertbőlMentse az őröket az állatkertbőlFunny Kitty DressupFunny Kitty DressupGyors lóverseny 3DGyors lóverseny 3DHalak gondozása az akváriumbanHalak gondozása az akváriumbanCrossy ChickenCrossy ChickenHalak halat Többjátékos játékHalak halat Többjátékos játékMy Dolphin ShowMy Dolphin ShowGrafikus állatok Match 3Grafikus állatok Match 3DucklingsDucklingsRegular Show: Winging ItRegular Show: Winging ItKid-E-Cats RacersKid-E-Cats RacersLittle Baby Pet Spa & Salon SimulatorLittle Baby Pet Spa & Salon Simulator3 Pandas in Japan3 Pandas in JapanTom és Jerry teke labdákTom és Jerry teke labdákFunny Zoo EmergencyFunny Zoo Emergency3D medve vadász szimulátor3D medve vadász szimulátorSzarvas család szimulátorSzarvas család szimulátorMonkey Go Happy TalesMonkey Go Happy TalesBaba Hazel és papagájBaba Hazel és papagáj100% Farkas100% FarkasPeppa Pig JigsawPeppa Pig JigsawCrazy Pig SimulatorCrazy Pig SimulatorKitty Tower DefenseKitty Tower DefenseDisney hercegnők a kedvtelésből tartott boltbanDisney hercegnők a kedvtelésből tartott boltbanMadarak Kyodai MahjongMadarak Kyodai MahjongFrog RushFrog RushRóka család szimulátorRóka család szimulátorMy Cute Cat AvatarMy Cute Cat AvatarBulletbonanza.ioBulletbonanza.ioBaby Hazel nyúlápolásBaby Hazel nyúlápolásBoomerang All Stars Super GoalieBoomerang All Stars Super GoaliePanda Tropical wedding Story Panda Tropical wedding Story Saját Virtuális KisállatkereskedésSaját Virtuális Kisállatkereskedés

Ragadja meg az erdőt, jelölje meg területét a PaperAnimals.io webhelyen. Játssz online, harcolj a rivális játékosokkal, és válj a vad legkeményebb teremtményévé!
Egy játék, ahol egy papírból készült állat vagy, aki megvető küldetésben van, hogy minél több területet elfoglaljon. Ismeri a mechanikát, de nem ismeri az egész történetet. Ezúttal nem csak a játék megnyerésére próbálsz területet elfoglalni, hanem új hősöket is kinyitni, és minden új hős saját készséggel és különleges képességekkel rendelkezik. Ne feledje, ebben a játékban most kipróbálja az új szót az io játékok világában a terület elfogásában. Aranyos állatokként játszunk, mindegyiknek megvan a maga készsége. Játssz, nyerj és nyiss új hősöket!

Hogyan kell játszani a PaperAnimals.io
A PaperAnimals.io egy játék, amely szépségével és belső tartalmával vonz. A mi feladatunk az, hogy rögzítsük az egész mezőt, ahol egymás mellett találjuk magunkat más állatokkal. A harci győzelmekhez új hősöket tudunk kinyitni, ami nagyszerű, mert mindenkinek megvan a maga egyedi képessége. Például egy farkas. Nézd a körülötte lévő mancsnyomokat. Ha rákattint, a készség aktiválódik. A PaperAnimals io farkasának ez a gyorsulása. Idővel újratöltődik, de a legkritikusabb helyzetekben is használnia kell.
A túlélés érdekében nem lépheti át a saját útját, valamint nem ütközhet a térkép szélére. Használja az ellenség lassítását, amikor az előnyére támad.

Paperanimals.io a válogatott .io Játékok.
Multiplayer jatekokMultiplayer jatekok
Kigyos JátékokKigyos
Lövöldözős JátékokLövöldözős
Tankos JátékokTankos
Háborús JátékokHáborús
Akció JátékokAkció
GTA JátékokGTA
Lövöldözös Játékok 3DLövöldözös 3D
Street Fighter JátékokStreet Fighter
Counter Strike játékokCounter Strike játékok
Túlélős játékokTúlélős játékok
Pixel játékokPixel játékok
MMORPG játékokMMORPG játékok